Fit&Zwanger bij FitPower24/7 Putten

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Wat ga je een mooie tijd tegemoet en wat gaat deze periode in het teken staan van het kleine wondertje in je buik. Het allerbelangrijkste is dat je goed in je vel zit en vooral goed voor jezelf zorgt. Zowel jij als het kleintje in je buik hebben hier profijt van. Veel zwangere vrouwen zien dit dan ook als een prioriteit en dat vinden wij ook!

Sporten is juist gedurende de zwangerschap essentieel en kenmerkt vele voordelen:

  • Meer energie en verbetert je stabiliteit en balans
  • Minder rugpijn en andere vervelende klachten
  • Sneller herstellen na de bevalling
  • Je komt sneller terug op je oude niveau en hebt minder gewichtstoename

Het team van FitPower24/7 Putten heeft zich verdiept in het vrouwelijk lichaam en de voordelen die sporten kan hebben bij de zwangerschap. Wij bieden jou dan ook graag een prettige plek, waar je veilig kan bewegen onder de juiste begeleiding. FitPower24/7 biedt 24/7 toegang, 1300 vierkante meter aan fitness-faciliteiten, een ruim aanbod groepslessen met gecertificeerde trainers én een fysiotherapeut. Naast al onze groepslessen, die toegankelijk zijn voor zwangere vrouwen, bieden we ook één keer per week fit&zwanger. Deze 60 minuten durende training wordt begeleid door onze fysiotherapeut en staat in het teken van jou als aanstaande moeder.

De Fit&Zwanger training is op woensdagavond vanaf 19:00 uur.

Meer informatie
Nieuwsgierig? Vraag gemakkelijk een vrijblijvende dagpas aan. We helpen je graag met persoonlijk advies en zien je graag tegemoet.