FAQ – Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoord op alle vragen die je hebt. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact op met FitPower24/7 Putten.

Kies je gewenste onderwerp en ga direct naar de veel gestelde vragen

Gratis proberen

Kan ik gratis FitPower24/7 ontdekken?

Uiteraard kan dit. We verwijzen je graag door naar de gratis dagpas pagina, hier kun je vrijblijvend je dagpas aanvragen. Je kunt natuurlijk ook een groepsles naar wens volgen met een dagpas!

Wat als ik na één keer proberen nog geen keuze kan maken?

Geen probleem, wij zijn de moeilijkste niet! Je kunt in overleg nog een dagpas aanvragen om alles wat we te bieden hebben te ontdekken.

Faciliteiten

Zijn jullie echt 24/7 geopend?

Ja! Maak kennis met ons unieke concept en ervaar wat fitnessen op het moment dat het jou uitkomt, voor jou betekent.

Zijn er voldoende parkeerplaatsen?

Enof! Achter het pand vind je genoeg parkeerplaatsen. Zelfs met de trekker ben je welkom!

Hoe maak ik een afspraak voor een intake, meting of trainingsschema?

Neem gerust contact met ons op via de website, WhatsApp of via de telefoon. We plannen dan spoedig een afspraak met je in.

Betaal ik extra voor groepslessen of douches?

Natuurlijk niet. Alles zit bij jouw all-in abonnement inbegrepen, zonder verborgen kosten.

Groepslessen

Moet ik reserveren voor een groepsles?

Ja, graag zelfs. Zo kunnen wij sturen op het aantal aanwezigen, de trainers voorbereiden en alles goed voorbereiden voor de les. Je kunt gemakkelijk reserveren via de WhatsApp.

Kan ik een reservering voor een groepsles annuleren?

Dat kan zeker, tot uiterlijk vier uur voor aanvang van de groepsles. Bel ons of stuur een WhatsAppje.

Abonnement

Hoe vaak mag ik sporten?

Je bent zo vaak welkom als je zelf wilt. Je kunt dus gerust vijf keer per week komen sporten. We vinden het wel fijn als je thuis slaapt ;).

Waarom moet ik mijn vingerafdruk achterlaten?

FitPower24/7 Putten werkt met een unieke toegangscontrole. Je vingerafdruk i.c.m. je toegangsbadge, geven je volledige toegang tot onze sportstudio. Wij verwerken deze biometrische gegevens met de grootste zorg en slaan deze veilig op volgens de wetgeving.

Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Je kunt eenvoudig je gegevens aanpassen door ons een mailtje te sturen of de wijziging aan de balie door te geven.

Waarom werken jullie met een automatische incasso?

Wij werken met een automatische incasso om dit snel en eenvoudig is voor alle partijen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over je betaling en kunnen wij de prijs zo laag mogelijk houden.

Vanaf wanneer ga ik betalen?

Je lidmaatschapsgeld wordt rond het einde van de maand automatisch geïncasseerd. Een abonnement start altijd op de eerste van de maand. Als je je inschrijft op bijvoorbeeld de 16e van de maand, betaal je van de 16e tot de 31e een restbedrag. Je betaalt altijd het lidmaatschapsgeld één maand vooruit.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Dit is niet mogelijk. Kun je niet sporten door een zwangerschap of blessure? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan samen een passende oplossing. Om op medische basis het abonnement tijdelijk op te schorten is een bevestiging nodig van behandelend arts.

Hebben jullie een minimale leeftijd?

Jeugd vanaf 13 jaar is van harte welkom om te sporten. Sporten bij FitPower24/7 Putten is op eigen verantwoordelijkheid.

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt jezelf via de website inschrijven of aan de balie. Je bent natuurlijk van harte welkom op de club om eerst even de sfeer te proeven!

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Jammer dat je gaat! Je abonnement kun je opzeggen bij ons aan de balie. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand zodra je eerste abonnementsperiode erop zit.

Bieden jullie ook familieabonnementen aan?

FitPower24/7 Putten biedt geen familieabonnementen aan. Wij houden ervan om alles zo simpel en eerlijk mogelijk te houden. We hebben juist daarom een vaste, lage prijs voor een compleet all-in aanbod dat je nergens anders vindt.

Zet die eerste stap vandaag.

Word lid en maak je doelen werkelijkheid

Of kom gezellig langs en proef de sfeer